Over Ons

GivenBase Logo

GivenBase

GivenBase is opgericht in september 2016 door Given Hirschau. Deels is de naam van het platform hiervan afgeleid, maar deels komt het ook uit het Engels: Given betekent namelijk ook ‘gegeven’ en Base staat voor de basis, van waar je alle kanten op kunt gaan. Het doel van dit platform is dan ook om diensten en producten zo veel mogelijk met elkaar te verbinden, om zo een horizontaal netwerk te creëren. Hierdoor ontstaat er een vaste basis, een plek waar alle diensten in één keer worden aangeboden. U hoeft dus niet langer te zoeken voor de verschillende producten en diensten die u nodig hebt: bij GivenBase krijgt u alles bij elkaar, op een professionele wijze. Bij GivenBase garanderen wij u diensten van de hoogste kwaliteit, voor een scherp tarief. Up-to-date en innovatief; bij GivenBase hebt u altijd het nieuwste van het nieuwste. Dit realiseren we allemaal door de hechte verbinding en samenwerking tussen bedrijven en diensten. Ons motto luidt dan ook: it’s all connected. GivenBase is gevestigd in Amsterdam, maar daarbuiten ook werkzaam in gebieden zoals Utrecht, Almere, Zaandam en Wormerveer. Neem eens een kijkje op de website om te zien welke diensten we u allemaal kunnen bieden, en connect!

Website

GivenBase Hosting

Hosting

Domeinnaam of opslagruimte nodig voor uw website? GivenBase Hosting zorgt ervoor dat u altijd online bent, voor een scherp tarief. Van domeinregistratie tot snelle en krachtige SSD hosting voor al uw dataopslag, wij ondersteunen en begeleiden u tijdens het gehele proces van het opzetten van uw server. Hiermee nemen wij de zorg uit u handen: u vertelt ons wat u precies wilt hebben, en GivenBase Hosting gaat aan de slag om alles van A tot Z voor u te regelen. Altijd online, voor de wereldwijde verspreiding van uw producten.

GivenBase Development

Development

Een nieuwe website of applicatie voor uw bedrijf of als particulier? GivenBase Hosting begeleidt en ondersteunt u van A tot Z tijdens dit proces. Voor slechts 370 euro bouwen wij al een professionele website, die volledig aansluit bij uw huisstijl. U bedenkt wat u wilt, en wij regelen het. En dat binnen slechts vier weken! Zo kunt u uw producten en diensten snel en gemakkelijk over de hele wereld verspreiden. Naast het bouwen van websites, kan GivenBase Development ook uw website voor u onderhouden, voor een aantrekkelijke prijs.

Website

GivenBase IT-Service

IT-Service

Verloren data, een trage of vastlopende pc, of problemen met het internet? Om goed te kunnen werken, is het van belang dat uw laptop of desktop perfect draait. De IT-service van GivenBase zorgt er dan ook voor dat elk probleem waar u met uw computer tegenaan loopt, wordt opgelost.Een snelle, professionele service voor een laag tarief zorgt ervoor dat al uw problemen worden verholpen en dat u snel weer verder kunt

Website

GivenBase Media

Media

GivenBase Media verzorgt professionele posters, flyers en logo’s in uw huisstijl, die u helpen om acties te promoten of uw naamsbekendheid te verspreiden. Dit is echter lang niet alles. U kunt bij GivenBase Media ook terecht voor een fotoshoot, zowel zakelijk als voor kinderen en gezinnen of voor modellen, u kunt onze dienst gebruiken voor video-opnames en bewerkingen hiervan, bijvoorbeeld voor uw bruiloftreportage of voor een reclamefilmpje voor uw bedrijf, voor muziek, en nog veel meer. We blijven ons steeds ontwikkelen om meer en meer services aan te bieden, zodat u al het benodigde op het gebied van media uit één platform kunt halen.

Website

Powered by WHMCompleteSolution